Collectief Samenwerkingen Spiritueel

Win: 2 x 2 kaarten voor het Michael Channels Event!

‘Aartsengel Michaël roept jou op om een krachtig leven te leiden. Zodat je kan gaan leven vanuit je diepste betekenis, waarbij je jouw licht en kracht laat stralen.’

Op 31 maart 2019 vindt het Aartsengel Michael Channels Event plaats in het spirituele Landgoed Zonheuvel Doorn. Op dit event leert Tetsiea Blijham jou om boodschappen en healing te ontvangen van Aartsengel Michaël, zodat jij kan gaan leven vanuit je diepste ziel. Als jij je (nog meer) wil verbinden met het licht en het ook tijd vindt om écht in je kracht wil gaan staan, dan is dit event zeker iets voor jou.

Tetsiea werkt twintig jaar met de Lichtfrequenties, en geeft zij anderen door hoe je dit zelf kunt doen. Als spiritueel leraar is ze gegrond en tegelijkertijd verbonden met het Licht. Ze is gek op bewustwording, en haar leven is een stroomversnelling gekomen sinds ze zich bewust is dat deze boodschappen mag doorgeven. ‘Dit is niet alleen voor bepaalde mensen weggelegd, maar voor iedereen’, vertelt ze. Daarom helpt ze iedereen die zich aangesproken voelt.

Ze geeft al jaren technieken mee door middel van trainingen, opleidingen, webinars en live-events.  Ook heeft ze eind vorig jaar haar Healing Cards uitgebracht en is dit jaar haar eerste boek uitgekomen. Hiernaast begeleidt ze ook andere coaches en healers. Hoe dit allemaal begon lees je in een eerder artikel over Tetsiea.

‘Mijn technieken zijn toegankelijk voor iedereen. Het is ook voor iedereen bedoeld om zijn/haar Licht te herinneren, en daarom werk ik vrij praktisch, nuttig en krachtig.’

Wat brengt Tetsiea jou?

Tetsiea geeft kosmische boodschappen door. Daarnaast laat ze jou ook zien hoe je deze kunt ontvangen en weer door kan geven. ‘Want iedereen is hier hier op aarde om een belangrijke reden’, legt Tetsiea uit. ‘Door je weer te verbinden met de kosmos kom je erachter welk doel dit heeft voor jou. Helaas zijn staan we veel te ver van onszelf af in deze tijd, en kunnen veel mensen daarom moeilijk keuzes maken, overwerken ze zichzelf of leven ze in het licht van anderen. Daarom is het hoog nodig om die verbinding weer te versterken.’

Wil jij echt weten waar je leven over gaat? Wat je hier komt doen? Wil je keuzes maken die echt bij jou passen, in plaats van omdat anderen ze graag zo zien? Wil je in jouw kracht staan? Leven vanuit je hoogste potentie? Je verbinden met het Licht, en luisteren naar de kosmische boodschappen?

Tetsiea leert je hoe je zelf deze antwoorden kunt ontvangen en toepassen in je leven. Dit gebeurt allemaal in een hoge frequentie, maar tegelijkertijd is het ontzettend aards: ‘Mijn technieken zijn toegankelijk voor iedereen. Het is ook voor iedereen bedoeld om zijn/haar Licht te herinneren, en daarom werk ik vrij praktisch, nuttig en krachtig.’ Simpel, maar niet makkelijk in deze rumoerige tijd.

De hoge frequenties zijn ontzettend belangrijk, vooral in deze tijd waarin we in een stroomversnelling naar een hoger bewustzijn worden gebracht. Als je weer leert om in je eigen kosmische energie te blijven en vanuit daar te werken, leef je echt vanuit je ziel en ga je doen waarvoor je hier op aarde komt. Dit is ontzettend nodig voor je eigen proces, maar ook voor mensen die jij weer beïnvloedt. De technieken waar Tetsiea mee werkt, brengen je naar deze hogere licht-frequenties en zorgen tegelijkertijd dat dit bewustzijn naar de (nieuwe) aarde komt.

Michael Channels Event

Tijdens het Aartsengel Michael Channels Event, geeft Tetsiea de boodschappen van Aartsengel Michael door. Op dit event leer je om jouw kanalen te openen voor boodschappen, zodat je gaat leven vanuit je allerdiepste betekenis. Als je weer voelt dat je in overvloed wil gaan leven, meer verbinding wil en daarbij echt in je kracht wil gaan staan is deze dag zeker voor jou.

Zweverig? Een beetje, volgens Tetsiea. Maar het is goed om je hier af en toe aan over te geven, vindt zij. ‘Vooral als je je wil losmaken van aardse blokkades, iets waar zo veel mensen vandaag de dag last van hebben.’

Win kaarten!

Voel jij dat je bij dit event wil zijn? Doe dan mee met deze winactie! Laat daarvoor in het commentaar hieronder weten (en/of op Instagram in de post over dit evenement) waarom jij naar dit evenement wil. Ik kies dan twee winnaars uit, één op mijn blog en één op mijn Instagram.

Je kunt meedoen tot en met dinsdag 27 maart, dus wees er snel bij!

Wat: Aartsengel Michael Channels Event.
Waar: Doorn, Zonheuvel.
Wanneer: 31 maart 2019, van 13.00 – 17.00.
Waarom: Tetsiea: ‘Aartsengel Michaël roept jou op om een krachtig leven te leiden. Zodat je kan gaan leven vanuit je diepste betekenis, waarbij je jouw licht en kracht laat stralen.’
Wat:Tijdens dit event leert Tetsiea hoe je boodschappen en healing van Aartsengel Michael kan ontvangen en hoe je deze praktisch kan toepassen. Daarbij leer je de techniek van het Michaël Licht, dat je kunt gebruiken voor je eigen proces. Ook krijg je deze dag Tetsiea’s nieuwe boek Leven in Licht en Kracht mee, dat bestaat uit kosmische kennis zodat je leert leven vanuit sterk zelfvertrouwen.
Hoe: Doe mee met deze winactie, door hieronder (of op Instagram) te laten weten waarom je hier graag bij wil zijn. Of meld je aan op www.crystalvisions.eu. Tickets: 77 euro.

 

 

 

 

 

 

 

Over Suze

Ik ben Suze, geboren om 08.08 op 31.08.1989, te Breda.

Ik ben een HSP'er, een nieuwetijdsmens, een lichtwerker, een Brabander, een aarde én watertype, een zacht meisje met pit, beeldend en praktisch tegelijk, iemand met een sterke boodschap, maar bovendien: een mens met allerlei perfecties en imperfecties: net als jij.

Ik verwonder mij voor hetgeen wat we niet altijd letterlijk kunnen waarnemen. Ik analyseer er wat op los, en schrijf om de boel te structureren en anderen te inspireren.

Altijd op zoek naar eenheid en verbinding, met authenticiteit en aanwezigheid in het hier en nu. Zodat ik niet ga zweven, maar geworteld blijf. Met de hoofd in de wolken, en de voeten in de aarde.

Hier laat ik al mijn kaarten zien, en nodig jou uit om hetzelfde te doen.

Spread the light.

💙

(6) Comments

 1. Jetthy says:

  Leuk! Ik doe erg graag mee. Sinds een tijd weet ik van het bestaan van Aartsengel Michael af en voel mij als nieuwetijdsvrouw erg met hem verbonden. Ben benieuwd hoe ik kan leren om dichter in contact te komen en daadwerkelijk boodschappen te kunnen ontvangen.

  Vr Gr. Jetthy

 2. Gabrielle says:

  Pffoe, kan ik kan wel wat healing gebruiken met deze energie die er hangt dezer dagen! very welcome dus. Ik ben heel benieuwd naar haar event en verbind me graag met andere lichtwerkers. Ik neem graag een vriendinnetje mee!!! 🙂 x Gabrielle

 3. Froukje says:

  Hallo Suze, heel graag maak ik kans op het winnen van de twee kaarten. Mijn spirituele reis is een jaar geleden begonnen en ik ben af en toe best ‘overwhelmed’. Door het lezen van veel boeken leer ik steeds beter te leven vanuit verbinding en ik zou hierover graag (samen met mijn man) meer willen leren van Tetsiea Blijham. Lieve groet, Froukje

 4. Hey Suus! Ik wil supergraaaag naar dit event! Ik kende Tetsiea nog niet, maar ben helemaal gefascineerd sinds je vorige keer over haar schreef. Toen heb ik niet gewonnen, dus doe lekker nog een keertje mee. Ik wil graag kijken hoe Tetsiea in het echt deze boodschappen door geeft, haar webinairs heb ik afgelopen dagen ook allemaal bekeken. Ze resoneren echt zo onwijs met mij. Leuk!

  Keep up the good work!

  X lau

 5. O dit lijkt me geweldig en dan ook nog om dit van haar te leren, dit wil ik! Kan hier heel veel woorden aan toevoegen, maar nee no words needed🙌🏼💖💞🌕
  Liefs Sharon
  BewegingsBlijheid

  1. Suze says:

   Dankje voor het meedoen!!

Leave a Reply

You have to agree to the comment policy.