Collectief Samenwerkingen Spiritueel

Win: 2 x 2 voor het Aartsengel Michaël-event

Tetsiea Blijham

Op 7 oktober vindt het Aartsengel Michaël-event plaats in Doorn. Op deze dag komen er honderden mensen naar het Landgoed Zonheuvel om de healing en boodschappen te ontvangen en zich te verbinden met de energie van engel Michaël. Zweverig? ‘Ja, een beetje wel’, antwoordt organisator en spreekster Tetsiea Blijham. ‘Maar het is goed om je hier af en toe aan over te geven. Zeker als je je wil losmaken van aardse blokkades, iets waar zo veel mensen vandaag de dag last van hebben.’ Op dit evenement zal Tetsiea daarom boodschappen en het Licht van Aartsengel Michaël doorgeven, om zo meer mensen te helpen om in hun licht en kracht te gaan staan.

Tetsiea is een spiritueel leraar die verbonden is met de frequenties van het licht, oftewel een lichtwerker. Sinds vijftien jaar ontvangt Tetsiea boodschappen vanuit de kosmos. Deze boodschappen helpen haar om zichzelf en anderen in het licht te kunnen laten en in hun kracht te zetten. Via webinars, (online) trainingen en vele live-events vertaalt zij deze boodschappen aan duizenden mensen. Zo ook tijdens het Aartsengel Michaël Event.

Tetsiea Blijham. Foto: Crystal Visions

Aartsengel Michaël

‘Wie is Aartsengel Michaël?’ vraag je je wellicht af. Aartsengel Michaël is de krachtige leider onder de engelen. Tetsiea legt uit: ‘ Je moet het zo zien dat we altijd worden beschermd door engelen. Daarom is belangrijk om te weten wie ze zijn en in het bijzonder Michaël, omdat hij de leider is van alle engelen. Iedereen kan met hem samenwerken, en tijdens het event gaan we dit dan ook met z’n allen doen: men leert deze dag hoe je je met Aartsengel Michaël kunt verbinden en hoe je gebruik kunt maken van de techniek van het Michaël Licht, voor je eigen proces van heling. Als je Aartsengel Michaël namelijk in je leven uitnodigt, dan kan hij positieve begeleiding en sturing geven aan je levensloop.’

Hoe het begon

De positieve begeleiding en sturing van Aartsengel Michaël en de andere Lichtmeesters heeft Tetsiea zelf in levende lijve ondervonden. In 2003 bevond ze zich namelijk op een dieptepunt in haar leven: geen geld, geen baan, geen huis en een relatie die net over was. Ondanks dat ze met lege handen stond en geen weet had wat te doen, bleef Tetsiea vertrouwen op het universum. Ze luisterde naar de boodschappen die de kosmos naar haar toefluisterde. Door dit te doen, vond ze haar missie. Vanaf dat moment gaf ze de belangrijke boodschappen door van Aartsengelen.

‘Ik ontving geen enkele boodschap meer van het universum, stond niet in contact met mijzelf en financieel gezien raakte ik steeds verder in het nauw.’

In die tijd opende ze ook een eigen Lichtwerkcentrum in Amsterdam, waar ze coaching en opleidingen gaf in channeling, healing en het werken met kristallen. Die jaren gingen haar voor de wind, maar in 2010 volgt opnieuw een harde klap voor Tetsiea. Haar nieuwe partner verliet haar, omdat hij niet met haar sensitiviteit om kon gaan. ‘Vragen als: ben ik wel op het juiste pad? En: moet ik die gevoelige kant niet een beetje temperen? Gewoon normaal doen, zoals iedereen?, raasden door mijn hoofd’, zegt Tetsiea. Ze gaf gehoor aan deze vragen. Ze ging het onderwijs in, gaf Duitse en Engelse les en verzorgde trainingen bij grote bedrijven. ‘Het voelde leeg. Ik ontving geen enkele boodschap meer van het universum, stond niet in contact met mijzelf en financieel gezien raakte ik steeds verder in het nauw’. Weer bevond ze zich op een absoluut nulpunt in haar leven.

Toen kwam de grote ommekeer. Een dag na haar verjaardag, kreeg Tetsiea een boodschap van Aartsengel Michaël. Zodoende kreeg ze door dat ze al zijn boodschappen mocht doorgeven. ‘Wie zit daar nou op te wachten’, dacht ze nuchter. ‘Bovendien dacht ik dat ik daar niet van kon leven’, vertelt Tetsiea verder. Echter bleef deze boodschap aandringen en toen ze doorkreeg hóé ze dit dan moest gaan doen, ging ze overstag. ‘Lezingen, Facebook, webinars,… Ik kreeg alles helder binnen en ben ervoor gegaan.’

Tetsiea’s vertrouwen werd beloond en het bleek het begin van haar ontwaken. Binnen drie maanden trok ze zichzelf uit het financieel moeras. Haar online programma’s trokken honderden deelnemers, ze kreeg een huis met een auto voor de deur en ze was weer vrij om te doen wat ze wil.

Persoonlijke blauwdruk

Tetsiea Blijham
Tetsiea Blijham tijdens één van haar evenementen. Foto: Crystal Visions

‘Ik weet nu wat me te doen staat en heb doorgekregen wat de bedoeling is. Die zekerheid werkt bevrijdend.’

Ondertussen inspireert Tetsiea steeds meer mensen met haar visie, missie en werk en zijn er steeds meer mensen die het pad van zelfontwikkeling samen met haar bewandelen. ‘En dat allemaal omdat ik weer ben gaan luisteren naar de boodschappen die ik een tijdje – toen ik zo nodig normaal moest leven – , weggedrukt had. Ik weet nu wat me te doen staat en heb doorgekregen wat de bedoeling is. Die zekerheid werkt bevrijdend.’

Tetsiea wil meegeven dat een mens alles kan bereiken, mits diegene zijn persoonlijke blauwdruk weet te vinden en daaraan gehoor aan geeft. Dat je zodoende leert begrijpen waarom je doet wat je doet. ‘Wanneer we als mens onze missie volgen, bewust worden en helen vallen alle beperkingen namelijk weg.’ Tetsiea belichaamt deze visie met haar engelachtige verschijning, en helpt mensen door deze boodschap door te geven aan duizend mensen, die allen ook hun eigen pad willen volgen op aarde.

Het Aartsengel Michaël Event

Met de zekerheid om nog meer mensen te mogen helpen om in hun licht en kracht te staan, staat Tetsiea dus zondag 7 oktober weer op het podium op Landgoed Zonheuvel in Doorn. En jij kan hier gratis bij zijn! Ik namelijk mag 2 x 2 kaarten weggeven voor dit evenement! Laat daarvoor in het commentaar hieronder weten (en/of op Instagram in de post over dit evenement) waarom jij naar dit evenement wil en ik kies dan een winnaar uit, één op mijn blog en één op mijn Instagram. Meedoen kan tot en met do 4 oktober, dus wees er snel bij!

Wat: Leven in Licht en Kracht – Aartsengel Micheal evenement
Waar: Doorn, Zonheuvel
Wanneer: Zondag 7 oktober 2018, van 13.00 – 17.00
Waarom: Tetsiea: “De Aartsengel Michaël roept jou op om een krachtig leven te leiden. Om een leven van betekenis en bijdrage aan het geheel te leiden. Om je licht en je kracht te laten stralen.
Wat: Tijdens dit event leer jij hoe je je met de Aartsengel Michaël kunt verbinden. Bovendien leer je de techniek van het Michaël Licht, dat je kunt gebruiken voor je eigen proces.
Hoe: Meld je aan op www.crystalvisions.eu!

Foto: Crystal Visions

Over Suze

Ik ben Suze, geboren om 08.08 op 31.08.1989, te Breda.

Ik ben een HSP'er, een nieuwetijdsmens, een lichtwerker, een Brabander, een aarde én watertype, een zacht meisje met pit, beeldend en praktisch tegelijk, iemand met een sterke boodschap, maar bovendien: een mens met allerlei perfecties en imperfecties: net als jij.

Ik verwonder mij voor hetgeen wat we niet altijd letterlijk kunnen waarnemen. Ik analyseer er wat op los, en schrijf om de boel te structureren en anderen te inspireren.

Altijd op zoek naar eenheid en verbinding, met authenticiteit en aanwezigheid in het hier en nu. Zodat ik niet ga zweven, maar geworteld blijf. Met de hoofd in de wolken, en de voeten in de aarde.

Hier laat ik al mijn kaarten zien, en nodig jou uit om hetzelfde te doen.

Spread the light.

💙

(32) Comments

 1. Nicole says:

  Wauw, lijkt me supergaaf. Heb niemand die ik zou kunnen taggen om mee te nemen, die hier interesse in heeft! Maar superevent!!! Let your light shine🤩

  1. Suze says:

   Hi! Je kan weer meedoen met een nieuw event van Tetsiea. Als je mee wil doen, kan dat door een berichtje onder dit artikel te plaatsen: https://suzedijkstra.nl/win-kaarten-michael-event/ Fijne dag!

 2. Super leuk! Ik win deze kaarten heel graag omdat het me ontzettend fijn lijkt om bij te zijn. Lekker een dagje onderdompelen in de energie van aartsengel Michael. Ik wil me heel graag verder ontwikkelen en nog meer in mijn eigen kracht en licht staan daarom is dit een mooie kans om te leren verbinden met aartsengel Michael. Ik vertrouw erop dat Tetsiea er een hele mooie middag van maakt!

  Liefs Joy

  1. Suze says:

   Hi joy! Je kan weer meedoen met een nieuw event van Tetsiea. Als je mee wil doen, kan dat door een berichtje onder dit artikel te plaatsen: https://suzedijkstra.nl/win-kaarten-michael-event/ Fijne dag!

 3. Sofia says:

  Wat een mooie blog, Suze! Ik ben er zondag graag bij, omdat ik meer te weten wil komen over engel Michaël. Ik heb op Nieuwetijdskind gelezen hoe je engelen aanspreekt, en sindsdien vraag ik ze wel eens om advies. Ook heb ik het gevoel mijn beschermengelen te kunnen voelen. Graag leer ik meer over engelen en in het bijzonder over Michaël, omdat hij de leider is.

  Met vriendelijke groet Sofia

  1. Suze says:

   Hi Sofia! Je kan weer meedoen met een nieuw event van Tetsiea. Als je mee wil doen, kan dat door een berichtje onder dit artikel te plaatsen: https://suzedijkstra.nl/win-kaarten-michael-event/ Fijne dag!

 4. Pauline vd Velden says:

  Ik doe graag mee met de winactie, niet echt specifiek een reden maar ik voel me erg aangetrokken tot dit event en Tetsia! Lfs Pauline

  1. Suze says:

   Hii! Je kan weer meedoen met een nieuw event van Tetsiea. Als je mee wil doen, kan dat door een berichtje onder dit artikel te plaatsen: https://suzedijkstra.nl/win-kaarten-michael-event/ Fijne dag!

 5. chris willekens says:

  Dankjewel voor deze uitdaging. Ik zou willen gaan naar dit event van Tetsiea maar ben nog aan’t twijfelen. Indien ik hier een ticket win is dat een teken dat ik erheen moet gaan, een teken van het universum. Dankjewel Universum voor deze uitdaging en dankjewel Tetsiea en Suze voor deze gelegenheid. De meditaties van Tetsiea zetten je wereld op zijn kop !! Super hé !!

  1. Suze says:

   Hi! Je kan weer meedoen met een nieuw event van Tetsiea. Als je mee wil doen, kan dat door een berichtje onder dit artikel te plaatsen: https://suzedijkstra.nl/win-kaarten-michael-event/ Fijne dag!

 6. Hilly Palstra says:

  Het lijkt me hele leuke bijzondere ervaring en ik weet ook al wie ik mee ga vragen!
  Groetjes uit Joure en hopelijk tot zondag🌞✨

  1. Suze says:

   Hi Hilly! Je kan weer meedoen met een nieuw event van Tetsiea. Als je mee wil doen, kan dat door een berichtje onder dit artikel te plaatsen: https://suzedijkstra.nl/win-kaarten-michael-event/ Fijne dag!

 7. Marit says:

  Ik zou héél graag 2 kaarten winnen voor dit evenement. Om zo in verbinding met het licht, te leren over en met de engelen. En zo ook evt. duidelijker te krijgen wat mijn bijdrage aan het grotere geheel mag zijn. Die ik met liefde zou willen vervullen.
  Warme groet, Marit

  1. Suze says:

   Hi! Je kan weer meedoen met een nieuw event van Tetsiea. Als je mee wil doen, kan dat door een berichtje onder dit artikel te plaatsen: https://suzedijkstra.nl/win-kaarten-michael-event/ Fijne dag!

 8. Sonja says:

  Leuke actie 😃 doe heel graag mee.
  De vorige events waren indrukwekkend en ben heel benieuwd hoe dit event gaat worden. 🌞

  1. Suze says:

   Hi! Je kan weer meedoen met een nieuw event van Tetsiea. Als je mee wil doen, kan dat door een berichtje onder dit artikel te plaatsen: https://suzedijkstra.nl/win-kaarten-michael-event/ Fijne dag!

 9. Petra says:

  Hier nog iemand die heel graag bij het live event zou zijn van aartsengel Michaël.
  Mijn reden is misschien voor velen wat zweverig.
  Ik denk dat ik reeds eerder het genoegen had om deze aartsengel te spreken en zien. Ik schrijf dat ik denk dat het zo is omdat de communicatie telepathisch ging en ik de naam niet duidelijk of volledig kon verstaan. Ook kreeg ik een persoonlijke boodschap door. Deze boodschap heeft in mijn een heel proces in gang gezet, waar ik enorm dankbaar voor ben. Helaas heb ik deze engel daarna nooit meer gezien of gesproken. Ik zou er zo graag weer opnieuw mee in contact willen komen. En Tetsia jij leert mensen om in contact te komen met deze bijzondere wezens op het live event. Dus vandaar mijn enorme interesse.

  Veel liefs,
  Petra

  1. Suze says:

   Hi! Je kan weer meedoen met een nieuw event van Tetsiea. Als je mee wil doen, kan dat door een berichtje onder dit artikel te plaatsen: https://suzedijkstra.nl/win-kaarten-michael-event/ Fijne dag!

 10. Catharina says:

  oooh het lijkt me heel byzonder om er bij te kunnen zijn! Graag maak ik kans op de gratis kaarten 🙂
  Dank je wel alvast!

  1. Suze says:

   Hi! Je kan weer meedoen met een nieuw event van Tetsiea. Als je mee wil doen, kan dat door een berichtje onder dit artikel te plaatsen: https://suzedijkstra.nl/win-kaarten-michael-event/ Fijne dag!

 11. Majella says:

  Wil heel graag in de blauwe krachtige energie v Michaël… (vond de lichtmeester challenge ook zo fijn)
  …..de groepsenergie lijkt me een mooi begin om t ook naar anderen uit te kunnen dragen 🦋

  1. Suze says:

   Hi Majella! Je kan weer meedoen met een nieuw event van Tetsiea. Als je mee wil doen, kan dat door een berichtje onder dit artikel te plaatsen: https://suzedijkstra.nl/win-kaarten-michael-event/ Fijne dag!

 12. Marjon says:

  Ahhh wat een leuke vrouw! Lekker nuchter ook 🙂 Ik zou graag willen maar kan helaas dit weekend niet. Zijn er nog meer evenementen van Tetsiea???

  Liefs Marjon

  1. Suze says:

   Hi Marjon! Je kan weer meedoen met een nieuw event van Tetsiea. Als je mee wil doen, kan dat door een berichtje onder dit artikel te plaatsen: https://suzedijkstra.nl/win-kaarten-michael-event/ Fijne dag!

 13. Ik doe heeeeel graag mee!! Ik ben net terug van mijn tweede reis naar de dolfijnen in Egypte en ben enorm diep gegaan. Hieruit is ontstaan dat ik volledig in andere frequenties begeef en ik open wil staan voor mijn levenspad als lichtwerker.

  Aartsengel Michael is de enige engel die ik een keer recht voor me heb zien staan in zijn blauwe licht. Ik vind het spannend, maar ik voel dat dit een bijzonder mooie dag kan worden voor mij en hopelijk daarmee anderen kan gaan helpen zichzelf te kunnen zijn.

  Ik zou heel graag een zielsmaatje van de boot meenemen naar dit event.

  Dankje voor deze mogelijkheid!

  1. Suze says:

   Hi Kim! Je kan weer meedoen met een nieuw event van Tetsiea. Als je mee wil doen, kan dat door een berichtje onder dit artikel te plaatsen: https://suzedijkstra.nl/win-kaarten-michael-event/ Fijne dag!

 14. Karin Ipema says:

  Wow….Zou ik er bij dit event dan achter gaan komen waarom ik AA Michael steeds tegenkom? Wat een feest zal dat zijn om met zoveel gelijkgestemden hier antwoord op te krijgen❤

  1. Suze says:

   Hi Karin! Je kan weer meedoen met een nieuw event van Tetsiea. Als je mee wil doen, kan dat door een berichtje onder dit artikel te plaatsen: https://suzedijkstra.nl/win-kaarten-michael-event/ Fijne dag!

 15. Ik wil hier heel graag bij zijn.
  Het lijkt mij heel bijzonder om meer te leren over engel Michaël en om Tetsia te ontmoeten.
  Mijn baan stopt einde van de maand en ik wil heel graag een carrière switch maken. In het licht gaan staan en een eigen onderneming beginnen om de wereld mooier te maken.
  Ik wil door het helen en de energie gaan voelen welke keuze en pad er nodig is om nog meer in het licht te staan. Gisteren trok ik de kaart “neem een besluit”. Ik kom van ver, doordat ik veel blokkades had en nu mijn diagnose autisme volledig kan omarmen. Ik weet wie ik mee neem en dit cadeau heel erg gun.

  1. Suze says:

   Hi Petra! Je kan weer meedoen met een nieuw event van Tetsiea. Als je mee wil doen, kan dat door een berichtje onder dit artikel te plaatsen: https://suzedijkstra.nl/win-kaarten-michael-event/ Fijne dag!

 16. Ook ik wil er heel graag bij zijn.
  Op dit denk ik heel bijzondere event aanstaande zondag.
  Ik ben me sinds een jaar steeds vaker aan het verbinden met de energie van aartsengel Michaël en de lichtmeesters die Tesiea Blijham via webinars doorgeeft. Het geeft me een gevoel van thuiskomen en de energie & verbinding met mensen die óók in hun lichtkracht willen gaan staan voelt voor mij heel fijn.
  Vandaar dat ik heel graag de kaarten zou willen winnen om volledig op te kunnen gaan in de liefdevolle maar krachtige energie die daar ongetwijfeld voelbaar is.
  Dus rest mij nog één vraag: Universum, wat is er mogelijk dat ik deze twee kaarten win?

  1. Suze says:

   Hi FEMKE! Je kan weer meedoen met een nieuw event van Tetsiea. Als je mee wil doen, kan dat door een berichtje onder dit artikel te plaatsen: https://suzedijkstra.nl/win-kaarten-michael-event/ Fijne dag!

Leave a Reply

You have to agree to the comment policy.