Bali, Mind, Persoonlijk, Spiritueel

Soms moet je gewoon springen in het leven!

Goedemiddag. Ik ben nu officiëel een half jaar op Bali. Voor mij is dit best lang, maar de Nederlanders die ik hier ontmoet en waar ik mee omga, wonen hier al járen. Bij hen ben ik echt nog een groentje. Niet dat dat uitmaakt, maar zo zie je: alles is maar een perspectief. 

Ik ben op verzoek van mijn ziel naar Bali gegaan. Het riep me gewoon en ik móest erheen. En al die keren dat ik zo getrokken werd naar iets (studie, hobbys, steden, mensen, kambo, landen) klopte dit achteraf gezien áltijd. Het bleek altijd precies wat er op dat moment nodig was.

Wat heb jij hieraan? Dat je niet altijd een heel uitgestippeld plan hoeft te hebben om dingen te doen, die simpel gezegd jouw ziel nodig heeft om te ontwikkelen. Sterker nog, als je dit alleen maar vanuit je hoofd zou doen, beperk je jezelf heel erg. Want je hersens geven je alleen advies van wat ze al kennen, wat dus vaak erg veilig is. Hoe kunnen ze anders weten dat het ‘goedkomt’ en het ‘veilig’ is? Juist, dat baseren ze alleen op logica, herinneringen en wellicht de paden van anderen die deze weg al hebben bewandeld. Zo saaai.

Wat ik hiermee wil zeggen is dat je soms gewoon moet springen. Ik krijg heel vaak de vraag hoe het leven op Bali is, van mensen die ook willen gaan en dat ze ook aan het bedenken zijn om te gaan. Ga gewoon! Als je voelt dat iets nodig is, doe het dan is mijn advies. Er is geen goed of fout en je trouwt niet met een keuze. Het is niet allesbepalend, maar wel altijd leerzaam. En ik houd óók ontzettend van analyseren, dingen bedenken, ratio en logica maar dat gebruik ik voor mijn werk en om lessen te halen uit keuzes die ik maak vanuit mijn ♡. Samenwerken met hoofd en hart dus.

Bali blijkt voor mij absoluut de beste keuze voor dit moment in mijn leven. Mijn hersens zijn daar nu ook over uit, iets wat mijn hart dus allang wist 😏. Wat ik hier allemaal al heb geleerd (en dat is veel) en in de praktijk heb gebracht komt later deze week in een artikel. Dus stay tuned..

Wanneer maakte jij voor het laatst een keuze vanuit je hart? En hoe pakte dit uit? ♡♡♡.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

You have to agree to the comment policy.