Collectief, De nieuwe tijd, Persoonlijk, Spiritueel

Jouw waarheid is een onmisbaar puzzelstukje

Onthouden wie we zijn en waar we naartoe gaan, is een functie van de ziel. Het is zelfs een proces dat de ziel leidt. Dit proces kan worden gezien als waar ons leven hier op aarde echt voor bedoeld is. Het is hoe we ons potentieel ontwikkelen en ontplooien.

Het herkennen van wie je in essentie bent, is geen eenzame zoektocht. We doen dat met zijn allen. Het is een proces van het aannemen van een transcendente identiteit, die resulteert in niets minder dan persoonlijke transformatie die ook bijdraagt aan onze collectieve transformatie. Dit is wat onze wereld het meest nodig heeft in deze veelbelovende nieuwe tijd.

Jouw eigen persoonlijke waarheid ís een deel van de collectieve waarheid, de waarheid die ons leidt naar een betere wereld. Jouw waarheid is dus een onmisbaar puzzelstukje, dat we juist op collectief niveau zo hard nodig hebben. Hoe lelijk je waarheid ook is, het is nodig. Dualiteit is ook een onderdeel van het leven op aarde, zonder donkere plekken is er immers geen licht.

Het is dus heel belangrijk om als mens te herinneren wie we in essentie zijn én dit te uiten, om zo onderdeel uit te maken van het collectief.

In stromend water zie je geen spiegelbeeld, dus pak je rust en reflecteer. Denk aan tijden in je leven toen je je bewust werd dat je een nieuwe weg aan het tekenen was die allang in je zat. Hoe voelde dit aan? Hoe was het voor jou om voor de eerste keer te ontdekken dat je alleen naar je ziel hoefde te luisteren? Alles er allemaal al was? Dit is jouw waarheid en laat die alsjeblieft jou en zo onze wereld leiden, in plaats van andersom. 💕

 

 

Leave a Reply

You have to agree to the comment policy.