ParaVisie 2019

Interview in de ParaVisie!

Afgelopen vrijdag kwam de lente-editie van ParaVisie uit, en ik sta daar in met een interview! Heb je het blad niet in huis, dan hier heb ik een PDF-je voor je:

https://suzedijkstra.nl/wp-content/uploads/2019/03/4_ParaVisie_April_2019_Bali.pdf

Als je wil weten waarom ik naar Bali ben verhuisd, wat voor werk ik allemaal doe en wat mijn boodschap is voor de wereld: lees dan zeker even mijn interview. Leuk, dankje! En je kan me altijd terug berichten over wat dan ook.

Fijnezondag!

Liefs

Ik ben Suze, geboren om 08.08 op 31.08.1989, te Breda. Ik ben een HSP'er, een nieuwetijdsmens, een lichtwerker, een Brabander, een aarde én watertype, een zacht meisje met pit, beeldend en praktisch tegelijk, iemand met een sterke boodschap, maar bovendien: een mens met allerlei perfecties en imperfecties: net als jij. Ik verwonder mij voor hetgeen wat we niet altijd letterlijk kunnen waarnemen. Ik analyseer er wat op los, en schrijf om de boel te structureren en anderen te inspireren. Altijd op zoek naar eenheid en verbinding, met authenticiteit en aanwezigheid in het hier en nu. Zodat ik niet ga zweven, maar geworteld blijf. Met de hoofd in de wolken, en de voeten in de aarde. Hier laat ik al mijn kaarten zien, en nodig jou uit om hetzelfde te doen. Spread the light. 💙

Leave a Reply