HSP Publicaties

Dit is waarom narcisten en HSP’ers elkaar aantrekken

HSP narcisme relatie

In de praktijk komt het vaak voor: HSP’ers die een narcistische relatie hebben. Hoe komt dit? Wat is narcisme eigenlijk? En waarom vallen personen met deze eigenschap, ook weer op hoogsensitieve personen?

Lees mijn artikel over waarom HSP’ers vaak voor narcisten vallen, en vice versa, op Bedrock.

 

PS: denk je dat je met een narcist te maken hebt en kom je er niet uit? Contact mij en dan kijk ik wat ik voor je kan betekenen. Een narcist is namelijk voor velen erg lastig te herkennen. Door veel research en experts erover gesproken te hebben, en zelf ervaring te hebben met een narcistische relatie kan ik ze snel herkennen en kijken waar jouw punten liggen, waarom je diegene aantrekt en andersom.

 

 

 

Over Suze

Ik ben Suze, geboren om 08.08 op 31.08.1989, te Breda.

Ik ben een HSP'er, een nieuwetijdsmens, een lichtwerker, een Brabander, een aarde én watertype, een zacht meisje met pit, beeldend en praktisch tegelijk, iemand met een sterke boodschap, maar bovendien: een mens met allerlei perfecties en imperfecties: net als jij.

Ik verwonder mij voor hetgeen wat we niet altijd letterlijk kunnen waarnemen. Ik analyseer er wat op los, en schrijf om de boel te structureren en anderen te inspireren.

Altijd op zoek naar eenheid en verbinding, met authenticiteit en aanwezigheid in het hier en nu. Zodat ik niet ga zweven, maar geworteld blijf. Met de hoofd in de wolken, en de voeten in de aarde.

Hier laat ik al mijn kaarten zien, en nodig jou uit om hetzelfde te doen.

Spread the light.

💙

Leave a Reply

You have to agree to the comment policy.