Cursussen, HSP

Cursus: Maak van je HSP een krácht!

Zondag ga ik van start met mijn eerste instagramcursus! Ik ben al enige tijd bezig met mijn e-book, waarin ik je leer hoe je als HSP’er in je kracht komt te staan. Deze cursus sluit hier perfect bij aan, want in deze groep maken we alles meteen praktisch en kunnen we onze krachten samen bundelen. Ik heb hier ONWIJS veel zin in, want nu kunnen we eindelijk in een groep te werk gaan 🙂

 

To the point:

Wat: Instagramcursus Maak van je HSP een krácht!
Waar: Instagram: Krachtighoogsensitief (let op: je kan alleen meedoen met een Instagramaccount!)
Hoe: met een groep gaan we 7 dagen lang iedere dag intensief oefenen, spiegelen, tips en trucs uitwisselen, verbinden, lachen, huilen, spelen, activeren en onze krachten bundelen. Concreet gezien betekent dit iedere dag een post, een paar stories en ik ga een paar keer live met jullie. Ook sta ik via PM klaar om privé-berichten te beantwoorden. Het mooie is dat dit in iedereens eigen tijd kan, want alles blijft gewoon staan! 
Voor wie: HSP’ers die klaar zijn voor de NEXT LEVEL en hun gevoeligheid willen omzetten in KRACHT!
Waarom: omdat het tijd is dat je gaat profiteren van je gift, en de krachtige persoon gaat zijn die je essentie al bent.
Investering: 15 euro
Wanneer: zondag 19 mei 2019 – 26 mei 🌻

Dit wordt een leerzame en leuke week, waarin ik tips deel die ik gebruik in mijn werk als HSP-coach en nog niet eerder heb gedeeld. En een week waarin we als groep elkaar naar een hoger level tillen.

Aanmelden kan door mij een PM/e-mail of bericht te sturen, dan stuur ik je alle info die je nodig hebt! Of meld je direct aan op de Instagrampagina.

Zie ik je dan?

    XX 💙💙

 

 

Leave a Reply

You have to agree to the comment policy.