COACHING

Ik coach hoogsensitieve en hoog/overgevoelige volwassenen.

Door zelf jaren mijn hoogsensitiviteit als een last te hebben ervaren en het nu als kracht weet in te zetten, voelt het als mijn missie om andere mensen te begeleiden op hun pad. Daarom coach ik hoogsensitieve mensen om hun eigen ik weer te vinden en te herstellen. Tijdens de sessies gaan we op zoek naar authenticiteit van de coachee. Mijn doel hiervan is om anderen te leren om ook hun hoogsensitiviteit en/of begaafdheid als een kracht in te zetten. Dit kan zonder te zweven en met beide voeten op de grond.

Mijn coachsessies zijn per persoon afgestemd op¬†energetisch, emotioneel, mentaal en fysiek niveau. Verbinding staat hierin centraal. Grote lessen leer je namelijk samen, inzichten krijg je niet alleen. Maar belangrijker nog: verbinding maken met jezelf. Zo wijs ik je op een aantal fundamentele aspecten zoals bewustwording, intu√Įtie, aandacht, veiligheid, energie en balans.

Ik geloof namelijk dat werken aan deze aspecten tot een wisselwerking leidt, je zo meer intu√Įtief zal leven waardoor je bewust en helder gaat zien en voelen. Je leert daarbij te ageren door je denken in verbinding te brengen met je gevoel, waardoor je zo een gezonde symbiotische relatie cre√ęert tussen je hoofd en je hart. Samen gaan we zo op zoek naar jouw waarheid en missie op deze wereld.

Ieder traject begint met het vaststellen van een hulpvraag en persoonlijke doelstellingen. Door middel van observatie en afstemming op jouw energieveld begeleid ik je tijdens de sessie(s) met concrete en praktische werkwijzen. Daarbij geef ik ook technieken en oefeningen mee, zoals (begeleide) visualisatie, meditatie- en NLP-oefeningen.

Kennismaking

Ik vind het belangrijk dat jij je veilig voelt bij mij. Daardoor kunnen we tijdens een kennismaking elkaar leren kennen. Hierbij is ruimte om jouw situatie en hulpvraag uit te leggen en vragen te stellen. Zo kunnen we kijken wat ik voor jou kan betekenen als coach.

Een kennismaking is altijd gratis! Kennismaking kan via e-mail, telefonisch of Skype.

Online coaching

Wanneer ik jou prikkel en aantrek, kan je kiezen voor online coaching.

Bij een kennismaking hebben we gekeken of we bij elkaar passen en zijn we tot een samenwerking gekomen. 

Van tevoren heb ik me al goed verdiept in jou, door middel van een uitgebreide vragenlijst die je dient in te vullen. Zo besparen we tijd tijdens een sessie. Zo lees ik mij van tevoren in een deel van je achtergrond, uitdagingen, hulpvraag en je doelen. Deze vragenlijst is dan ook uitgebreid.

Tijdens de sessie(s) keren we naar binnen en stem ik af op jouw energie. Ik maak een energetische verbinding met jou. Zo voel ik welk deel van jou op dat moment aandacht vraagt. Op basis van intu√Įtie, observatie, analyse en kennis zal ik je zo begeleiden. Ik werk dus invoelend, maar ook analytisch. Zo wordt het een energetisch samenspel, dat ook praktisch en concreet is. We gaan niet zweven, wel de diepgang in. En jij bepaalt altijd de grenzen.

De coachsessies gaan via een online programma. Soms heeft een coachee genoeg aan een sessie, soms is het een traject. Dat laten we helemaal afhangen van jou en jouw vorderingen.

Na afloop van een sessie krijg je altijd een evaluatie per e-mail. Je hoeft dus niet tijdens een reading mee te schrijven.  

Sessie: ‚ā¨155 per sessie (maximaal 2 uur)¬†+ verslag¬†, inclusief BTW.¬†

Boeken