COACHING

Door zelf jaren mijn hoogsensitiviteit als een last te hebben ervaren en het nu als kracht weet in te zetten, voelt het als mijn missie om andere mensen te begeleiden op hun pad. Daarom coach ik hoogsensitieve mensen persoonlijk om hun eigen ik weer te vinden en te herstellen. Tijdens de sessies gaan we op zoek naar authenticiteit van de coachee. Mijn doel hiervan is om anderen te leren om ook hun hoogsensitiviteit en/of begaafdheid als een kracht in te zetten. Dit kan zonder te zweven en met beide voeten op de grond.

Sessies

Ik coach en begeleid hoogsensitieve, hoog/overgevoelige en spiritueel-begaafde volwassenen.

Mijn coachsessies zijn per persoon afgestemd op¬†energetisch, emotioneel, mentaal en fysiek niveau. Verbinding staat hierin centraal. Grote lessen leer je namelijk samen, inzichten krijg je niet alleen. Maar belangrijker nog: verbinding maken met jezelf. Zo wijs ik je op een aantal fundamentele aspecten zoals bewustwording, intu√Įtie, aandacht, veiligheid, energie en balans.

Ik geloof namelijk dat werken aan deze aspecten tot een wisselwerking leidt, je zo meer intu√Įtief zal leven waardoor je bewust en helder gaat zien en voelen. Je leert daarbij te ageren door je denken in verbinding te brengen met je gevoel, waardoor je zo een gezonde symbiotische¬†relatie cre√ęert tussen je hoofd en je hart.¬†Samen zullen we zo op zoek gaan naar jouw authenticiteit en waarheid.

Ieder traject begint met het vaststellen van een hulpvraag en persoonlijke doelstellingen. Door middel van observatie en afstemming op jouw energieveld begeleid ik je met concrete en praktische werkwijzen. De technieken en oefeningen die ik je meegeef, zijn onder andere mindfulness-technieken, (begeleide) meditaties en visualisaties.

Kennismaking

Ik vind het belangrijk dat jij je veilig voelt bij mij. Daardoor kunnen we tijdens een kennismaking elkaar leren kennen. Hierbij is ruimte om jouw situatie en hulpvraag uit te leggen en (spirituele) vragen te stellen. Zo kunnen we kijken wat ik voor jou kan betekenen als coach.

Een kennismaking is altijd gratis! Kennismaking kan via e-mail, telefonisch of Skype.

ONLINE COACHING

Wanneer ik jou prikkel en aantrek, kan je kiezen voor online coaching. Bij een kennismaking hebben we gekeken of we bij elkaar passen en zijn we tot een samenwerking gekomen. 

Tijdens de sessies keren we naar binnen en stem ik af op jouw energie. Ik maak een energetische verbinding met jou. Zo voel ik welk deel van jou op dat moment aandacht vraagt. Op basis van intu√Įtie, observatie, analyse en kennis zal ik je zo begeleiden. Ik werk dus invoelend, maar ook analytisch. Zo wordt het een energetisch samenspel, dat ook praktisch en concreet is. We gaan niet zweven, wel de diepgang in. En jij bepaalt altijd de grenzen.

Van tevoren heb ik me al goed verdiept in jou, door middel van een uitgebreide vragenlijst die je dient in te vullen. Hierdoor weet ik jouw hoofdvragen doelen en kan ik zo kijken waar we aan gaan werken. Zo besparen we tijd tijdens een sessie. Ik zie dan jouw uitdagingen, je hulpvraag en je doelen. Deze vragenlijst is dan ook uitgebreid.

De coachsessie gaan via Skype en soms via mail door, en soms zijn er meerdere sessies nodig. Dat laten we helemaal afhangen van jou en de vorderingen. Na afloop krijg je een evaluatie van de sessie per e-mail. Je hoeft dus niet tijdens een reading mee te schrijven.  

Sessie: ‚ā¨65 per uur inclusief BTW (mail wordt niet meegerekend).¬†

Mini-reading

Je kan ook kiezen voor een mini-reading. Deze reading is ook online.

Tijdens een mini-reading hoef jij niks te doen. Je mailt me alleen een foto van jezelf, je voor- en achternaam, geboortedatum en 3 vragen die jij hebt over een situatie. Je krijgt een vragenlijst na aanvraag. 

Ben je toe aan advies zonder gesprekken te houden? Dan zit je hier aan het goede adres. Deze sessies gaan namelijk alleen per e-mail. Zodra ik jouw persoonlijke informatie heb ontvangen, werk ik vanuit mijn intu√Įtie om jou advies te geven over welke situatie dan ook.

‚ā¨35 inclusief BTW¬†¬†

Wil je een online – of mini-reading aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in:

 

‘Suze coacht op een hele fijne manier. Ze maakte tijdens de sessies ook contact op een energetische manier waardoor zij goed dat kleine stemmetje, mijn intu√Įtie, naar boven haalde. Hoe vaker ik dit zelf ging oefenen, hoe meer vertrouwen ik kreeg in mezelf en durfde te vertrouwen op ingevingen. Maar voornamelijk meer leven vanuit je hart in plaats van je hoofd. Het voelt voor mij alsof ik steeds meer thuis kom bij mezelf. Ze heeft mij doen inzien hoe belangrijk zelfliefde is en hieruit je kracht te halen. Echt een super cadeau van en voor mezelf. Super bedankt Suze!’

Suzanne (27)

‘Ik ben bij Suze terecht gekomen naar aanleiding van een blog dat ze heeft geschreven. Ik herkende veel in wat ze schreef. Via Skype hebben we elkaar gesproken en heeft ze me een aantal concrete tips en adviezen meegegeven. Het is een lieve spontane en open vrouw waar je gemakkelijk mee kan kletsen. Ik vind het mooi om te zien dat zo‚Äôn jonge vrouw zoveel wijsheid heeft en dat inzet om andere succesvol te helpen. Ik heb er in ieder geval veel baat bij gehad. Ik vind haar dan ook een echte aanrader als je even vastzit in je leven en weer de juiste richting wilt vinden.’
 
Stefan (34)

‘Ik heb een mini-reading gehad van Suze en deze heeft mij goed geholpen.
Hierna heb ik twee coachsessies gehad en hier heb ik geleerd hoe ik het beste met mijn dochter (ook HSP) kan omgaan.
Hiermee kon ik verder en ik merk dat mijn dochter rustiger op mij reageert. Dankjewel Suze.’

Maria (45)