Meditaties

Mediteren voor beginners

Ben je nieuw op dit gebied? En wil je wel eens graag een meditatie doen? Dan heb ik hier een paar superfijne basis meditaties voor je! Het is niet moeilijk, iedereen kan mediteren. Het is bedoeld voor iedereen die wel wat rust in zijn hoofd wil ervaren en terug wil gaan naar de basis. Hoe dat werkt zie je hier

 

 

  Chakra meditaties 

Met chakra-meditaties focus je op de zeven chakra’s van het lichaam. Je chakra’s reinigen en in balans houden, zorgt ervoor dat jij ook in balans blijft. Je kan deze meditaties gewoon naast je alledaagse meditaties doen. Door je chakra’s te voorzien van nieuwe energie, verbeter je de balans van je energiecentra. Fijn dus!

 

 Geleide meditaties

Bij geleide meditaties wordt de focus gelegd op visualisatie en ademhaling. Geleide meditaties verminderen stress en creëren een kalme geest. Ook kunnen ze veel inzichten geven. Deze meditaties zijn ontworpen om je bewust te maken van je lichaam, je geest en je op die manier in een diepe meditatieve staat te brengen. Breng jezelf in balans met deze fijne meditaties.