Coaching

Coaching

Kennismaking

Soms heb je het even nodig dat iemand naar je luistert en écht verbinding met je maakt. 

Heb je behoefte om naar binnen te keren en wil je daarbij een reikende hand? Dan kunnen we tijdens een eerste online kennismaking elkaar leren kennen. Ik kan op jouw energielevel afstemmen en zo kunnen we samen kijken of er een klik is. Ik vind het belangrijk dat jij je veilig voelt en de verbinding aan kan gaan met mij. 

Er is ruimte om jouw situatie uit te leggen en (spirituele) vragen te stellen. Als je je veilig voelt kunnen we kijken wat ik voor jou kan betekenen als coach.

Een kennismaking is altijd gratis! Kennismaking kan via e-mail, telefonisch of Skype. 

Online coaching

Wanneer ik jou prikkel en aantrek kan je kiezen voor online coaching. Bij een kennismaking hebben we gekeken of we bij elkaar passen en zijn we tot een samenwerking gekomen. Deze samenwerking kan via online coaching. 

Tijdens deze sessies keren we naar binnen en stem ik af op jouw energie. Ik maak verbinding met jou en het universum. Zo voel ik welk deel van jou op dat moment aandacht vraagt. Dit gaat geheel intuïtief. Op basis van mijn intuïtie, ervaring en kennis zal ik je begeleiden. Een energetisch samenspel wat ook nog eens praktisch en behapbaar is. We gaan niet zweven, wel de diepgang in. Maar jij bepaalt altijd de grenzen. 

Een sessie gaat via Skype en kan via mail verder gaan. Je krijgt van tevoren een vragenlijst die je dient in te vullen.

Sessie: €45 per uur exclusief 21% BTW (mail wordt niet meegerekend).

Mini reading

Je kan ook kiezen voor een mini-reading. Deze reading is ook online.

Tijdens een mini-reading hoef jij niks te doen. Je mailt me alleen een foto van jezelf, je voor- en achternaam, geboortedatum en 3 vragen die jij hebt over een situatie. Je krijgt een vragenlijst na aanvraag. Deze sessies gaan dus alleen per e-mail.

Ben je toe aan advies zonder sessies te houden? Dan zit je hier aan het goede adres. Zodra ik jouw persoonlijke informatie heb ontvangen, werk ik vanuit mijn intuïtie om jou advies te geven over welke situatie dan ook.

€35 inclusief BTW

Offline coaching

Wil je all the way, dan kan je binnenkort kiezen voor een reading aan huis. In een ontspannen omgeving maak ik in real life contact met jou en gaan we samen jou lezen en helpen. Dit gebeurt wel in kaders, maar ook op een intuïtieve manier. Ik werk met tarrotkaarten, edelstenen en observaties. Ik lees hierbij jouw plaatje en stem weer af op jouw energie. Ik krijg via mijn innerlijke wereld alles binnen en kan jou op die manier lezen, een weg wijzen en eventueel een stukje met je meelopen.

In deze sessies is ruimte voor alles wat je maar kwijt wil of hulp bij wil. Deze sessies zijn aan huis en worden per februari 2018 aangeboden. Deze sessies zijn niet verbonden aan tijd.

Sessie: €95 euro exclusief 21% BTW

 

Opleidingen: HBO: Journalistiek 2009 - 2015 CIVAS thuisstudie: Life coach 2017/2018